Bell Schedule

(Regular) 2017-2018 Bell Schedule

1st/7th    7:35-9:06 (91 minutes)

2nd/8th   9:11-10:42 (91 minutes)

    1st Lunch

      Lunch    10:42-11:27 (45 minutes)

     Passing 11:27-11:32 (5 minutes)

     3rd/9th    11:32-1:13  (101 minutes)

    2nd Lunch

     Passing 10:42-10:47 (5 minutes)

     3rd/9th          10:47-12:28 (101 minutes)

     Lunch    12:28-1:13  (45 minutes)

4th/10th 1:18-2:50 (92 minutes)